I cookie sono fondamentali per ottenere il meglio dai nostri siti Web, infatti quasi tutti ne fanno uso. I cookie memorizzano le preferenze degli utenti e altre informazioni che ci aiutano a migliorare il nostro sito Web. Ford Italia utilizza cookie di profilazione (anche di terze parti) al fine di inviare messaggi pubblicitari in linea con le preferenze manifestate dall’utente nell’ambito della navigazione in rete. E’ possibile trovare maggiori informazioni sui cookie, su come controllarne l’abilitazione e negare il consenso con le impostazioni del browser cliccando qui.
 
La prosecuzione della navigazione mediante accesso ad altra area del sito o selezione di un elemento dello stesso comporta la prestazione del consenso all’uso dei cookie.

Ulteriori informazioni

 
IDEA FORD

IDEAFORDImagjinoni të kishit vetëm bukurinë e makinës:
 • Të ngisni një makinë gjithmonë të re.
 • Të keni një shpenzim mujor më të ulët se shpenzimi i kësteve.
 • Të mos keni asnjëherë të papritura, duke e ditur vlerën e makinës në fund të kontratës.

Me IdeaFord mundeni.


Financimi IdeaFord është shpikur nga Ford në Shtetet e Bashkuara dhe sot shitet në të gjitha filialet e Ford në botë me shumë emra të ndryshëm por gjithmonë me të njëjtën filozofi.

Në Itali kemi filluar në vitin 1994, dhe tani jemi pranë synimit prej gjysmë milioni shitjesh në IdeaFord. Ejani edhe ju të bëni pjesë e këtij produkti unik!

Zbuloni si
 • Zgjidhni makinën tuaj me të gjitha opsionet që dëshironi
 • Zgjidhni paradhënien më të përshtatshme për nevojat tuaja (paradhënia minimal 10%)
Partneri Ford ju garanton dhe firmos menjëherë vlerën e riblerjes të makinës tuaj në fund të kontratës. Në fakt e quajmë Vlera e Ardhshme e Garantuar.
Dallimi ndërmjet çmimit të shitjes, paradhënies dhe VAG do të jetë kostoja e juaj mujore e makinës.
Kostoja financiare e të gjithë operacionit (interesat), e cila do t'ju komunikohet direkt nga Ford Partner, do të aplikohet në totalin e kapitalit të financuar, përfshirë kuotën e quajtur VAG.

Le të bëjmë një shembull:

Një model financimi me qëllim ilulstrativ nuk përbën ofertë kontraktuale. Taeg i aplikuar në shëmbullin e mësipërm: 6,21%

Është e thjeshtë, është e lehtë. Është praktike.Në fund të kontratës mund të zgjidhni me liri të plotë mes 3 mundësive:
 • Mund të ktheheni te konçesionari, të çoni makinën tuaj dhe të rinovoni kontratën për një makinë Ford të re, pa të papritura. Sot e dini tashmë sa do të vlejë makina juaj falë Vlerës të Ardhshme të Garantuar!
 • Mund ta mbani makinën tuaj duke e paguar me para në dorë Vlerën e Ardhshme të Garantuar. Mund të vendosni të paguani të gjithë me para në dorë, por nëse preferoni ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një financim të ri Ford Credit.
 • Ktheni makinën në Ford Partner pa pasur asnjë detyrim, nëse nuk ka dëmtime dhe nuk ka kilometrazh shumë të lartë. Përjashtohen kostot e transferimit të pronës
Kontaktoni Ford Partner më të afërt për të kërkuar të gjitha hollësitë në lidhje me gamën e produkteve tona dhe shkarkoni Broshurën Informative që ndodhet brenda pjesës Transparenca.


FINANCIMI FORD


I thjeshtë dhe praktik, Financimi Ford dhe formula e zakonshme për të blerë një Ford të ri me tarifa mujore të rehatshme.Si funksionon
 • Zgjidhni kohëzgjatjen e kredisë tuaj mes 12 dhe 60 muajsh.
 • Zgjidhni paradhënien më të përshtatshme për nevojat dhe disponibilitetin tuaj (paradhënia minimale 15%).
 • Rimbursoni pjesën tjetër të çmimit me këste mujore të rehatshme.
Me Financimin Ford mund të zgjidhni të rinovoni makinën tuaj Ford në çfarëdo momenti; Partneri Ford juaj do t'ju mbështetë në të gjithë procesin e rinovimit.
Kontaktoni Ford Partner më të afërt për të kërkuar të gjitha hollësitë në lidhje me gamën e produkteve tona dhe shkarkoni Broshurën Informative që ndodhet brenda pjesës Transparenca.